2011. április 26., kedd

Tálné Molnár Erika: A munka díjazása - Jelenlegi ára: 4 890 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A munka díjazásaA könyv listaára: 5145 Ft. Leírás:
A Tematikus Bírósági Döntések sorozat legújabb kötete a széles értelemben vett munka díjazásával kapcsolatos legfelsőbb bírósági ítélkezési gyakorlatot elemzi és mutatja be. A Tálné Molnár Erika által válogatott kötet tartalmazza a munkabérrel, mint a munkaviszony egyik legfontosabb elemével, a személyi alapbérrel, a gyakorlat által használt más bérelemekkel (prémium, mozgóbér, jutalék, jutalom), a bérformákkal és besorolásokkal, az átlagkereset és távolléti díj számítással, valamint a munkabér védelmével kapcsolatos legfelsőbb bírósági ítéleti döntéseket. Külön fejezet foglalkozik a munka díjazása körében érvényesítendő egyenlő bánásmód elvével (Egyenlő munkáért egyenlő bér) összefüggő legfelsőbb bírósági határozatok elemzésével. Az egyes ítéletek az ügy kapcsán kialakított tömör elvi megállapításon túlmenően összegzést is tartalmaznak, így kiváló segédeszköz lehet a szakterület művelőinek. Elsősorban szakkönyvtáraknak ajánlott kiadvány. ISBN: 978-963-295-118-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 890 Ft

Az aukció vége: 2011-04-29 15:10
. Tálné Molnár Erika: A munka díjazása - Jelenlegi ára: 4 890 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése