2011. szeptember 26., hétfő

György Péter: A Kalinyingrád-paradigma - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A Kalinyingrád-paradigmaA könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
A művészettörténeti és kultúraelméleti elemzést egy intellektuális útinapló személyességével és egy történetfilozófiai esszé reflexióival ötvöző tanulmány a kortárs művészet és a műalkotásoknak otthont adó múzeumok analízisén keresztül értelmezi a kelet-európai térség egyszerre posztmodern és posztkommunista kulturális állapotát. A három tételből álló mű első része a nyugati művészetelméletben és művészetben a nyolcvanas évektől kibontakozó fordulatot mutatja be, amely a műalkotásokat már nem egy absztrakt művészettörténeti térben, hanem a konkrét történeti, társadalmi lokalitásban, akár a múzeum fizikai terében értelmezi. Az elméleti megfontolásokat követően a hajdani Königsberg, ma Kalinyigrád városának épített környezetének különleges, sokszor meghökkentő de egyben az egész volt posztszovjet térségre nézve paradigmatikus esetén keresztül mutatja be, hogyan élnek egymás mellett, egymásra rakodva, félig elfeledve, vagy újra előbukkanva a diszkontinuus, egymással összeegyezhetetlen történelmi múltak (adott esetben a kelet-porosz német és zsidó, a harmadik birodalmi és a szovjet, majd kapitalista orosz). A harmadik rész pedig a moszkvai Tretyjakov Galéria 20. századi gyűjteményén keresztül értelmezi újra a szocialista realista képzőművészet helyét a szovjet és az egyetemes művészettörténeten belül. A névmutatóval kiegészített kötetet fekete-fehér képek illusztrálják. Az Ünnepi Könyvhét alkalmából megjelent - jó adag elméleti előképzettséget kívánó - mű a kortárs művészet értelmezésén túl a sajátos kelet-európai történeti emlékezet megértéséhez visz közelebb. ISBN: 978-963-14-2718-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 17:25
. György Péter: A Kalinyingrád-paradigma - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése