2011. október 27., csütörtök

Hitachi 500GB notebook, laptop 2,5" HDD 5K750-500 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Hitachi 500GB notebook, laptop 2, 5" HDD 5K750-500 winchester eladó!
Új gépből való, sosem ment még, tulajdonképen az új géppel még egy évig garis (külön garjegy nélkül, ha későbbiekben bármilyen gond lenne vele, a garancia a géppel együtt érvényesíthető lesz).
NÉZD MEG AZ "1Ft-ról... " AUKCIÓIMAT IS!!!
Kérem, csak komoly vevő licitáljon,  ha a nyertes licitáló az aukció végétől számított 48 órán belül nem jelentkezik (e-mail, vagy azonosítható számról hívás a megadott mobilszámomra), azt úgy tekintem hogy elállt a vásárlástól és negatív értékelés után a készüléket újra meghirdetem!
Csak azokra a termékekre van garancia amelyeknél ezt a hirdetésben konkrétan jelzem, minden egyéb termékemre (használt mivoltából fakadólag) semmilyen garanciát nem vállalok, ezért a személyes átvételt javaslom, így a termék kipróbálható, a későbbi, esetleges kellemetlenségek elkerülése végett.
A szállítással és a fizetéssel kapcsolatban, esetlegesen felmerülő minden költség, minden esetben a vevő költsége! Ha postán keresztül szeretnéd megkapni az árut arra is nyitott vagyok, de csak ha a teljes összeget (áru vételára + posta ktg) előre a számlámra átutalod.
Ha valami kérdésed merülne fel az áruval vagy a feltételekkel kapcsolatban írd, meg kérdésedet és válaszolok!
Sikeres licitálást kívánok! - A


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-26 19:30
. Hitachi 500GB notebook, laptop 2,5" HDD 5K750-500 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése